Fenntarthatóság

Büszkén mutatjuk be első fenntarthatósági jelentésünket, amely a fenntarthatóbb jövő felé vezető utunk kezdetét jelenti.
 
Ezzel a jelentéssel nyilvánosan elkötelezzük magunkat, és eleget teszünk azon kötelezettségünknek, hogy transzparensen kommunikáljunk üzleti tevékenységeinkről, valamint a környezetre és társadalomra gyakorolt ​​hatásunkról.
 
A környezettel és az emberekkel való törődés mindig is küldetésünk szerves részét képezte, és a kihívásokon túl hajtott bennünket. Üzleti és stratégiai céljainkat a legjobb minőségű termékekre és szolgáltatásokra összpontosítjuk, maximális elkötelezettséggel a környezetvédelem, az energiahatékonyság, valamint a munkahelyi egészség és biztonság mellett.
 
Ez a jelentés összefoglalja a 2022-es évet a fenntarthatóság szemszögéből, és kiindulópontot jelent a témában tett utazásunkhoz, valamint az adatokhoz amelyeket továbbra is kiegészítünk. A fenntartható vízióval kapcsolatos munkánk 2023-ban még erőteljesebben folytatódik, hogy átfogó képet kaphassunk környezeti és társadalmi hatásainkról, beleértve az éghajlatváltozást is.
 
De mindenekelőtt ez a dokumentum a felelős vállalati állampolgárság elvei iránti elkötelezettségünk bizonyítékaként szolgál. Csatlakozzon hozzánk, és gondolja át az erőfeszítéseinket és a leküzdött kihívásokat, miközben közösen dolgozunk egy olyan jövőért, amelyben a fenntarthatóságot minden döntésben szem előtt tartjuk.
 


Ez a dokumentum 2023. október 9-én lett közzétéve.