Amelicor tisztatéri rendezvény - 2022.09.21.

21.9.2022

Üzleti partnereinknek bemutattuk az Amelicor Csoportot a tisztatéri technológia területén!

 

Munkatársaink tudásának és teljesítményének, valamint a gyógyszer- és orvostudományi területen működő üzleti partnerek és munkatársak kiváló együttműködésének megünneplésére, idén ősszel Amelicor rendezvényt tartottunk. A vendégek Horvátország minden részéből gyűltek össze a gyönyörű Lauba-ban - az emberek és a művészet házában.
Jelena Glišić moderátor által vezetett rövid bemutatkozó programmal Sergio Galošić vezérigazgatónk bemutatta az Amelicor Csoportot, amely a következő márkákat foglalja magában: Klimaoprema, Amelicor Engineering, MCRT és KOER.
Emellett vezérigazgatónk bemutatta a cég sikeres növekedését és fejlődését, valamint a jövőre vonatkozó terveket. A program az Amelicor Engineering igazgatója, Goran Suša előadásával folytatódott, aki rövid áttekintést adott a tisztatérben megvalósult projektekről.
Elmondta, hogy két nyugat-európai projektünk alatt milyen akadályokkal és logisztikai kihívásokkal szembesültünk a járvány során, és hogyan tudtuk megtenni a lehetetlent a korlátozott erőforrások és a rövid határidők ellenére.
Az előadások után az est kötetlen része következett koktélokkal, egy maréknyi finom étellel, valamint a Matija Cvek & The Funkensteins zenekar zenei kíséretével. Alább megtekintheti az esemény hangulatának egy részét.